Sethi Plaisier

Sethi Plaisier is een moeder met een puberdochter die opgegroeid is in de gemeente Krimpen aan den IJssel. Na ruim 20 jaar als zzp-er gewerkt te hebben, werk ik sinds ruim anderhalf jaar bij de gemeente Rotterdam. In de afgelopen jaren heb ik veel grote evenementen
 (mee)georganiseerd zoals de Volvo Ocean Race, Wereldhavendagen en de Tour de France. Verder ben ik ruim vier jaar fondsenwerver bij de Daniel den Hoed Stichting geweest en heb ik gewerkt in de Smart Mobility. 
 
Hoe zie jij de toekomst van Krimpens Belang?
Een politieke partij van en voor Krimpenaren. In de afgelopen jaren zijn wij fors gegroeid, ik verwacht dat deze groei doorzet en we met steeds meer Krimpenaren, ondernemers, vrijwilligers, sportverenigingen en (maatschappelijke) organisaties samenwerken om op deze manier ieders belang goed te behartigen.
 
Hoe kijk jij naar de ontwikkelingen van Krimpen?
Er is veel gaande in onze gemeente, zowel leuke als minder leuke zaken.  Als we deze uitdagingen met elkaar aanpakken dan kunnen we samen Krimpen nog mooier maken!
 
Hoe omschrijf jij je karakter?  
Ik ben sociaal en positief ingesteld waardoor ik altijd kijk naar de mogelijkheden in plaats van naar de onmogelijkheden.

Wat is je levensmotto?
Carpe Diem.