Saskia Bijl 

Saskia is opgegroeid in Krimpen aan den IJssel, getrouwd en heeft 3 schatten van jong volwassenen. Al heel jong had ik al interesse in wat er gebeurde in Krimpen. Zo werkte ik jarenlang bij de Lokale Omroep Krimpen (LOK) , waar ik een interviewprogramma had. Ook heb ik vanaf de start deelgenomen aan het Autisme Netwerk café.

Hoe zie jij de toekomst van Krimpens Belang?
Krimpens Belang is in een gat gesprongen van de Krimpense politiek waar behoefte aan bleek te zijn. We maken dan ook een behoorlijke groei door en zijn hier om te blijven!

Hoe kijk jij naar de ontwikkelingen van Krimpen?
We hebben de laatste jaren vooral veel verdeeldheid gezien. Verschillen tussen mensen, verschillen tussen politieke partijen en verschillen in meningsuiting. Krimpens Belang zoekt juist liever naar de overeenkomsten en naar het wederzijds begrip. Wat ons betreft mag er een andere mening zijn, maar met respect voor elkaar. We denken dat de verschillen wellicht nog groter gaan worden en zien het als onze taak om dat in goede banen te leiden.
 
Hoe omschrijf jij je karakter?
Ik ben open, communicatief, sociaal en een verbinder. Een positief mens die vaak kijkt naar wat wel kan. Wel heb ik een duidelijke mening en zal ik daarmee het debat opzoeken met respect voor de ander.
 
Wat is je levensmotto?
What doesn’t kill you makes you stronger